5 min läsning

K-Utbildning har gått live

Efter ett hårt arbete kan vi gladeligen meddela att vi lanserar vår hemsida. Nu kan vi vara en bidragande faktor till ökad säkerhet på arbetsplatser runtom i landet.
K-Utbildning har gått live

Efter många månader av hårt arbete har vi på K-Utbildning nu öppnat portarna och är redo att ta emot kunder och bidra till säkrare arbetsplatser runtom i landet. Vi har lagt mycket tid på att göra utbildningsportalen både visuellt fin och lättanvänd samtidigt som det huvudsakliga fokuset har lagts på kursinnehållet. Vårt mål är att vara ett naturligt val för samtliga personer, vilket är anledningen till att vi jobbat hårt med att göra portalen anpassad till personer med diverse funktionshinder. Dessutom är utbildningsportalen anpassad för alla typer av enheter och fungerar lika bra att göra på datorn som på telefonen.

Vår förhoppning

Vår förhoppning med detta projekt är att kunna vara en del i att förbättra säkerheten på arbetsplatser runtom i landet. Säkerhet bör alltid ha högsta prioritet i alla sammanhang och genom att erbjuda dessa utbildningar hoppas vi kunna vara en del i arbetet mot nollvision vad gäller skador och olyckor på arbetsplatser inom byggbranschen.

Framtidsplaner

Vi kommer fortsatt arbeta med att utveckla och förbättra utbildningsportalen. Några saker som vi prioriterar närmast är att erbjuda ett större kursutbud, att erbjuda kurserna på flera olika språk samt en teamportal där en arbetsledare (eller motsvarande) kan hantera hela sitt team med överblick över vilka utbildningar de har, se vilka utbildningar som behöver förnyas samt ha tillgång till allas utbildningsbevis.

Uppstartserbjudande

För att komma igång och fira detta kommer vi under första tiden (fram till och med 1 September, 2021) erbjuda 30% rabatt på det redan rabatterade priset för allmän ställningsutbildning 2-9 meter. För att få rabatten ska du ange koden UPPSTART30 vid köp så kommer priset reduceras motsvarande.

Demo

Önskar du att testa portalen innan du gör ett köp? Skicka ett mail till [email protected] så kan kan vi erbjuda inloggningsuppgifter till en demomiljö.

Varmt välkommen

Vi hoppas du gillar det vi erbjuder och om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på kontaktsidan.