5 min läsning

Kampanjerbjudande inför vårsäsongen

Högsäsongen för byggnads- och anläggningsbranschen närmar sig med rasande fart. Från och med idag startar vi på K-Utbildning en kampanj med 25% rabatt på samtliga kurser.
Kampanjerbjudande inför vårsäsongen

Kunskap och riskmedvetenhet är oerhört viktigt i en olycksdrabbad bransch som byggnads- och anläggningsbranschen. Utbildning finns idag väldigt lättillgängligt på internet och har en tydlig koppling till minskat antal olyckor och tillbud på arbetsplatsen. Antalet olyckor inom vår bransch måste minskas, och där behöver vi ta ett gemensamt ansvar.

Erbjudande på kurser

Våren börjar närma sig och då kan det vara läge att förbereda sig. Från och med idag påbörjar vi en kampanj som betyder att du får 25% rabatt på hela ditt köp, oavsett om du väljer att köpa en enskild kurs eller om du köper flera kurser till dina anställda. Följande priser gäller under denna kampanj:

Utbildning
Nytt pris
Ställningsutbildning
1425 kr
Fallskyddsutbildning
1425 kr
BAS-P/U
1800 kr
Säkra lyft
1425 kr
Härdplastutbildning
1600 kr
Skotta säkert
825 kr
HLR-utbildning
225 kr

Giltighet

Erbjudandet gäller under resterande tid av februari samt under hela mars, det vill säga fram till och med 2023-03-31.

Rabattkoder

Om du har en rabattkod är det fullt möjligt att använda den på det redan rabatterade priset.

Demo och frågor

Skulle du vilja få tillgång till ett testkonto för att testa våra utbildningar och säkerställa att de håller den kvalitet du förväntar dig innan du köper till dina anställda är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]. Detsamma gäller självklart om du har några allmänna frågor eller andra funderingar.